Workshop desem voor beginners
Geniet je net als ik van die prachtige plaatjes van versgebakken desembroodjes? Maar heb je géén idee waar te beginnen? Of ben je net begonnen en wil je de handdoek al in de ring gooien omdat er vooral platte 'pannenkoeken' uit je oven komen rollen? Ik weet het! Jaren geleden worstelde ik me er ook doorheen. Inmiddels heel veel frustraties en oefenen verder en iedere keer geniet ik van een prachtig vers brood uit de oven die ook nog eens mooi gerezen is.!
Ik was juf en vind het fantastisch om anderen wat te leren. Als desembakster bied ik workshops aan voor beginners.
Wat kan je verwachten?
- Workshop wordt gegeven vanuit ons huis en microbakkerij in Buurmalsen.
- Duurt ong. 2,5 a 3 uur.
- Datum: 27 januari, 9.30-12.30u (Nog 3 plekken beschikbaar)
- Als thuisbarista kan ik voor een heerlijk bakkie koffie zorgen met natuurlijk een lekker baksel erbij.
- Kosten: €95,- nu tijdelijk voor €85,-.
- Je leert de beginselen van het werken en bakken met desem. Welke materialen zijn leuk om te hebben, welke zijn echt noodzakelijk? Met welk soort meel werk je? Ik geef je al mijn aanraders.
- Natuurlijk gaan we ook met de handen in het deeg. Hoe kneed je een desembrood? Waar moet je op letten? Hoe vorm je een 'boule' (= rond brood)? Maar je kan ook al je vragen stellen.
- Je gaat naar huis met een beetje van mijn starter, zodat je thuis al je kersverse kennis in de praktijk kan brengen. Én misschien kunnen we zelfs wel een broodje afbakken zodat je een vers brood met de lunch kan verorberen.
- Optioneel: digitale bijstand tot 2 weken na de workshop. Via Whatsapp of Signal kan je me nog bereiken voor opstartproblemen o.i.d.
Enthousiast geworden? Geef je op!
Neem contact met ons op
Bedankt voor uw bericht.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.
Oeps, bij het versturen van uw bericht is een fout opgetreden.
Probeer het later opnieuw.
Probeer het later opnieuw.

